Υλικά 1/2 κιλό στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και πέτσα 4 φλ. τσαγιού σπανάκι, χοντροκομμένο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. ανάλατο βούτυρο 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1/3 φλ. τσαγιού λευκό κρασί ή ζωμό κοτόπουλου 300 γρ. λιαστές ντομάτες, σε κύβους 150 γρ. μαλακό τυρί, κομμένο σε κύβους 1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο Εκτέλεση Κόψτε το στήθος κοτόπουλου κατά μήκος και αλατοπιπερώστε και τις δύο πλευρές. Ζεστάνετε το λάδι και το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει το βούτυρο, ανακινήστε το τηγάνι για να αναμειχθεί το βούτυρο με το λάδι. Σοτάρετε ελαφρά το κοτόπουλο, περίπου 2 έως 3 λεπτά ανά πλευρά. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και κρατήστε τα ζεστά. Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε περίπου 2 λεπτά. Αυξήστε τη φωτιά σε μέτρια ένταση. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να αρωματιστεί, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε το κρασί […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.